Ik zie je. Ik hoor je. Ik help je

Op een manier die bij jou past

De kinderpsycholoog helpt je bij jouw uitdagingen

Het leven van een kind of jongere is niet altijd zorgeloos. Je krijgt te maken met kleine en grote uitdagingen: angsten, somberheid, pesten, leerproblemen, de druk van social media, een veranderend lichaam en sociale situaties. De kinderpsycholoog van SCIO helpt je graag om deze uitdagingen aan te pakken.

Positief en persoonlijk

SCIO leert jou op een persoonlijke, praktische en positieve manier om te gaan met dingen waar je moeite mee hebt. Ben je niet zo’n prater? Dan gaan we op een andere manier aan de slag. Wil je wel graag je hart luchten? Ook daar is natuurlijk de ruimte voor. De kinderpsycholoog kijkt naar wie jij bent en wat bij jou past.

Mogelijkheden

We kunnen je op verschillende manieren begeleiden: 1-op-1 begeleiding of het doen van onderzoek. Bekijk de vergoedingen voor meer informatie. Staat er niet tussen wat jij zoekt? Neem dan gerust telefonisch contact op via 085-7920004.

“Jezelf ontwikkelen is heel vaak vallen en net één keer vaker opstaan”

Waar kunnen wij je mee helpen?

SCIO kijkt eerst naar wat jij nodig hebt en daarna bepalen we samen de beste aanpak.

Wat zeggen anderen over ons?

“Ik word niet meer boos en heb geleerd om meer ‘Koel’ te zijn. Ik weet nu dat ik alles mag zeggen, ook al is het niet leuk. Ik vind complimenten nu fijn.

Kind van 8 jaar Woede aanvallen

“Als ik geen zin had om te praten, dan deden we wat anders. Dat was ik niet gewend. Als ik me nu ergens druk om maak, lukt het me om het snel om te zetten en me beter te voelen. Ik ging graag naar SCIO toe, ze doen niet moeilijk maar helpen je wel”.

Jongere van 15 jaar Piekeraar

“Ik heb geleerd om van een afstandje naar mezelf te kijken en andere keuzes te maken. De positieve insteek vind ik heel prettig. Ik heb zeer goede, praktische en deskundige begeleiding gehad bij SCIO. Ik sta nu sterker in mijn schoenen en voel me meer ‘ik’.

Volwassene van 43 jaar Perfectionist, overspannen

“SCIO heeft ons kind weer ‘kind leren zijn’. We zijn enorm dankbaar en hebben zelf heel veel gehad aan de praktische adviezen om in onze opvoeding toe te passen. Top!”

Ouders van 35 en 37 jaar Gescheiden, liefdevol naar elkaar en naar ons kind

Ben jij onze nieuwe collega?

Systeemtherapeut

Jeugdbehandelaar

Psycholoog volwassenenzorg
Ambulante gezins- en jongerencoach (24-32uur)