Zakelijke coaching

Leren grenzen stellen? Meer balans in werk en privé? Eindelijk vol gaan voor die promotie? Meer overzicht willen hebben over je werk? Beter samenwerken met je collega?

De psychologen van SCIO helpen je graag!

Coaching door psychologen: is dat dan anders?

Praktijkhouder Sascha zei vanaf 2014 al: “Wij horen eigenlijk niet bij de psychologen en ook niet bij de coaches. Wij hangen er precies tussenin”. Wij zijn van nature coachende mensen (laagdrempelig, focus op doelgericht stappen in de goede richting zetten) en maken gebruik van onze psychologische kennis. Wel zo handig!

Lees hier meer over onze visie en werkwijze.

Hoe ziet een coachingstraject eruit?

De klik tussen de medewerker en de psycholoog is de allerbelangrijkste voorwaarde voor succes. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is daarom altijd het begin van een traject. Het is fijn als de leidinggevende of een andere betrokkene ook aanwezig is. We stellen de doelen gezamenlijk op en spreken uit wat we van elkaar verwachten. Ook maken we een schatting van het aantal sessies dat nodig is om het traject succesvol te laten zijn.

Wanneer we besluiten te starten, worden de sessies wekelijks of één keer per twee weken gepland. Om in de tussentijd verdere stappen te zetten, krijgt de medewerker ‘denk-en doe opdrachten’ mee om mee te oefenen. De doelen waar in het traject actief aan gewerkt wordt, worden regelmatig beoordeeld met de medewerker en eventueel de leidinggevende. Zo is meteen duidelijk hoe het gaat en kunnen we eventueel bijsturen.

  • Neem contact op via het contactformulier of bel naar 085-7920004
  • Wij bespreken met je of een traject bij SCIO passend is
  • Na de kennismakingsafspraak stellen we een offerte op
  • Als de klik er is en de leidinggevende/HR is akkoord, wordt er direct gestart!

“Wij horen eigenlijk niet bij de psychologen en ook niet bij de coaches. Wij hangen er precies tussenin”

Wat kost een coachingstraject?

Dat is afhankelijk van de vragen die er spelen en de wensen die er zijn. Doorgaans zijn coachingstrajecten kortdurend: tussen de 6 en 10 sessies. Na de vrijblijvende kennismaking stelt SCIO een offerte op, zodat je precies weet wat de kosten zijn. SCIO hanteert een tarief van € 135, — per uur, exclusief BTW (21%).

Hoe lang moet ik wachten tot ik aan de beurt ben?

Wij vinden het heel belangrijk dat iemand die zich wil ontwikkelen, ook snel kan beginnen.
Binnen 2 werkdagen na een aanmelding (telefonisch, via mail of het contactformulier) neemt de psycholoog contact op voor het maken van een kennismakingsafspraak. We doen er alles aan om een traject vervolgens binnen twee weken te starten. Zie hier de actuele wachttijden.

Enthousiast geworden?

Neem gerust contact met ons op

Ben jij onze nieuwe collega?

Systeemtherapeut

Jeugdbehandelaar

Psycholoog volwassenenzorg
Ambulante gezins- en jongerencoach (24-32uur)