Trainingen voor Teams

Veranderen doe je samen

Waarom SCIO inschakelen?

Ieder mens en ieder bedrijf is uniek, wij geloven niet in standaard coachings- of trainingsmateriaal. Wij worden ingeschakeld door bedrijven die op een positieve manier een laagje dieper gaan. Duurzame gedragsverandering bestaat uit twee fases: reflectie en vervolgens aanleren van nieuw gedrag.

Dit kan op vele manieren; SCIO’s creativiteit zorgt ervoor dat de leerdoelen van het team worden aangevlogen op een manier die bij het team past. Humor, praktische oefeningen en samenwerkingsopdrachten: een fijne en interactieve ervaring voor het team!

Fase 1: reflectie

We focussen allereerst op de probleemanalyse: wat speelt er in dit team op de oppervlakte en wat een laag dieper? Welke (on)zichtbare interactiepatronen zijn er? Teamleden weten dit het beste: dus zij worden actief betrokken. Zij voegen waarde toe aan de inhoud, en beslissen (samen met leidinggevende, HR of opleidingsadviseur) mee over het vervolg. Zo wordt de inhoud door het team gedragen: motivatie en positieve energie verzekerd!

Wanneer na deze fase blijkt dat SCIO niet de juiste trainers in huis heeft, wordt doorverwezen naar een geschiktere partij. Een pasklaar rapport  wordt overhandigd: wel zo handig dat er meteen kan worden doorgepakt!

trainingen voor teams bij SCIO
trainingen voor teams bij SCIO

Fase 2: gedragsverandering

We starten zo snel mogelijk met de groepssessies. We werken alleen met energieke en ervaren psychologen en trainers. Een teamtraject valt en staat ten slotte met degene die voor de groep staat! Alle trainingen van SCIO worden gegeven vanuit de mindset van Positieve Psychologie en Oplossingsgericht Werken. Denken in krachtbronnen, kwaliteiten en toekomst: dat geeft een team vleugels!

Hoe duur is een training bij SCIO?

Dit hangt af van de vragen die er spelen en het aantal bijeenkomsten dat nodig is. SCIO hanteert een standaard tarief van € 145 per uur voor de eerste fase. Wanneer er groepsbijeenkomsten worden gepland, is het tarief € 795 per dagdeel. Uiteraard zal er een gedetailleerde offerte worden opgesteld, zodat helder is wat de doelstellingen, de werkwijze en de kosten zijn.

Vergoedingen psycholoog

Enthousiast geworden?

Neem gerust contact met ons op

Ben jij onze nieuwe collega?

Systeemtherapeut

Jeugdbehandelaar

Psycholoog volwassenenzorg
Ambulante gezins- en jongerencoach (24-32uur)